Vælg en fremtid som Osteopat

European School of Osteopathy in Denmark

Fremtid og karriere

Med en eksamen fra ESO har du mange muligheder for at gøre dine drømme til virkelighed.

Osteopati er en fleksibel karriere, og afhængigt af osteopatens interesse og kompetencer, kan patienter og de daglige aktiviteter variere.
Det kan være at interessen ligger for pleje af ældre, svære ryg smerter, kroniske problemstillinger, eller måske interessen ligger ved mødre og babyer eller noget helt andet. Der er mange veje.

Nogle osteopater specialisere sig også til at kunne behandle dyr.

Efter autorisationen, er det almindeligt, at osteopater fortsætter med at udvikle deres ekspertise ved at tage yderligere kurser og kompetencer for at bygge videre på, hvad der er lært som en del af diplomuddannelsen.

Privat sektor

Som autoriseret Osteopat i Danmark, har du mulighed for at få arbejde på sundhedsfaglig klinik. Ansættelser på klink er typisk på fysioterapi-, eller kiropraktorklinik. De fleste ordninger vi kender til, er der tale om selvstændige samarbejdsaftaler på provisionsbasis.
Flere forsikringsselskaber er begyndt at yde tilskud til osteopatisk behandling gennem sundhedsforsikringer.

Sportsklubber

Ligger din interesse indenfor sportsrelaterede retning, kan et tæt arbejde sammen med sportshold være den nye vej for dig. Vi ser en stigende tendens til at sportsklubber ansætter osteopater i deres medicinske team af behandling af idrætsudøvere. Særligt inden for fodbold, hvor udlandet i høj grad har præget denne udvikling.

START YOUR JOURNEY

Our 4-year undergraduate degree provides all the skills you need.

Kom til åbent hus

Vi introducere dig til den nye osteopati uddannelse. Du møder studerende på skolen og har mulighed for at stille spørgsmål til Head of international, der kommer til Fredericia og København disse weekender.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til skolen, uddannelser, praktisk eller andet. ESO Denmark danske manager er klar til at svare på dine spørgsmål.

Åbent hus

Deltag og hør mere om uddannelsen og få muligheden for at stille spørgsmål.

Online events kl.11
13. juni
4. Juli
15. August

Tilmelding: HelderPinto@eso.ac.uk

Søg ind på uddannelsen

Lyder uddannelsen som noget for dig?

Ansøgningsfrist:
Fredericia – 25. august 2020
København – 25. august 2020